Ментална аритметика - мнения за нас

Какво ни отличава?

Академия КИТ е създадена с мисъл за нуждите на децата от мотивация за учене - основният дефицит в съвременното образование. С нас децата получават не само забавление, но и истински откривателски знания и опит. Целта: да бъдат знаещи, можещи, самоуверени и добродетелни. С радост споделяме мнения и отзиви, оставени от родители на наши курсисти.

Академия КИТ - мнения

С радост споделяме мнения и отзиви, оставени от родители на наши курсисти.

Таня Кьорова

родител

Аз съм много доволна от обучението по ментална аритметика. Дъщеря ми ходи вече трети месец с голямо желание и интерес. Промяната, която виждам, освен бързото смятане наум и на сметало на трицифрени числа, което никак не е малко за възрастта й, е концентрация, смятане под напрежение (решаване на задачи за определено време, едновременно с музика) и други ползи. Със сигурност няма да съжалявате!

Десислава Рос

родител

Все още не мога да повярвам как детето ми за три месеца (с уроци веднъж седмично) събира и изважда числата до 999 без проблем, и то с невероятно бързина! Успоредно с това – концентрацията, навикът да пише домашни и още безброй плюсове. Покрай него и малкият му брат неизбежна вече борави с цифрите до 100 и събира и изважда без проблем до 10. Големият е на 6, а малкият – на 4.

И най-важното: децата се учат на пространствено мислене!

Деница Йовчева

родител

Уникално и образователно! Моят син беше от първия курс и останахме очаровани. Ходеше с огромно желание и беше възхитен от нещата които научи и по начина по който му бе поднесено. Не знам как го направиха в тази академия, но накараха дете, което не иска да учи, да ходи с желание и да чака с нетърпение да отиде и да научи следващия урок. Страхотни сте целият екип и Ви обичаме. Следим Ви и чакаме следващото начинание. Школа Питагор беше уникално и образователно, полезно изживяване за нашето дете, а и за нас покрай него. БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ, ЧЕ ВИ има!

Зарина Иванова

родител

Развива мислене
И двете ми деца са посещавали Академията! Много съм доволна – научават нови неща, развиват мислене по интересен начин. И аз научих много интересни неща покрай децата! 😊Много полезно за децата препоръчвам с две ръце!

Стефка Димитрова

родител

Интересно
Моята дъщеря беше една от първите минала курса. Беше й много интересно, научи много любопитни неща за всичко буквално и няма търпение за следващата част!

Гинка Димитрова

родител

Очарована съм от метода! Нямам думи! Според мен е изключителен, а дъщеря ми е на 4,5години и само за няколко посещения напредна много бързо и се справя отлично! Повиши концентрацията си и логическото мислене ! Препоръчвам на всички! Уникални сте! Благодаря Ви!

Петър Топалски

родител

Посещаваме Академия КИТ от 3 месеца и съм очарован от резултатите, които виждам. Горещо препоръчвам на всички, които искат да развият истинския потенциал на децата си.

А. Маринова

ученик

Аз посещавах курса и научих много за връзката между математиката и Вселената. Беше ми интересно да учим и за числата , музиката и добродетелите. Много съм доволна от курса и възхитена от начина, по който ни беше преподадено. С нетърпение очаквам следващата част.

Димитър Ярев

родител

Синът ми завърши успешно четвърто ниво събиране и изваждане. Ползите от обучението са само положителни. Подобрена концентрация, бързина и гъвкавост на мисълта, подобрени след завършване на курса. Преподавателите са страхотни. Работи се в приятелска обстановка и положително настроена среда. Благодаря ви!

Таня Атанасова

родител

Децата научават материал ,които няма в училище,много е полезно за тях.

Таня Костова

ученик

Прекрасни преподаватели и удивителни резултати. Препоръчвам с две ръце!

Practice makes perfect

We know about your hectic schedule. We also know the only way you truly understand a subject is by practicing it in a real environment. This is why we’ve set a playground area that’s full of hours of exercises, questions and challenges. It even has a gaming section. 

The best campus facilities

In addition to our online classroom, we also offer an option to take part in a live classroom. It takes place in our vast campus located in Westfield, London. Here you’ll be able to use the most up-to-date facilities and computer equipment.

Вашето мнение?

Скъп родители и партньори, ще се радваме да споделите своите отзиви за обучението и работата с екипа на Академия КИТ.

В Google

Препоръчайте Академия КИТ.

Във Facebook

Оценете ни в социалната мрежа.