Подарете творчество

Вярваме, че всяко дете е уникално и разполага с всички ресурси, за да реализира целите, които си поставя. Играта и търпеливият експеримент при нас е ключов елемент за от-КЛЮЧ-ването на творческия ресурс, заложен у всяко дете. Затова искаме да предложим на повече деца възможност да опитат сами интересни и развиващи техники (плъстене, преплитане, тъкане…), свързани с традиционни и естествени материали и фини творчески действия.

Избор на подарък

Творчески комплект за момиче - птиче от прежда

Често се затрудняваме в избора на подарък за дете от близкия ни семеен или приятелски кръг и ни отнема време за обмисляне и търсене. Още по-често обаче покупката ни се случва с влизане в магазин в последния момент и закупуване на „нещо“. Във втория случай не сме напълно удовлетворени.

Затова стартирахме създаването на серия творческо-образователни комплекти тип „Направи си сам„, поредицата Ти си креативен откривател.

Творчески комплекти на Академия КИТ

Истински празник за творческия импулс и самочувствие за всяко дете! Предлагаме Ви да подарите на Вашия откривател изделие, което децата от Академията неведнъж са изработвали, а Вашето дете, независимо къде се намирате, може да изработи само.

1. Веселото птиче

Всяко дете добива самочувствие при възможността да сътвори свой шедьовър в нашата работилница, защото има да разкаже нещо интересно за материалите и техниката, с която е работило.

„Веселото птиче“ носи тази добавена стойност. Отваряйки го, детето ще открие не само българска вълнена прежда за изработката, но и информация за тъканите, които носим ежедневно. Неизмерима е ползата да възпитаме детето в отговорност към природата, уважение към традиционното и чистото и експериментаторска нагласа.

Всеки детайл в подаръчния комплект е ръчно изработен от естествени материали.

Творческият комплект съдържа:

Веселото птиче от прежда
Подарък за деца Направи си сам

2. Морски шах

Ръчно изрисуван Морски шах от филц

„Най-забавната и удобна за носене игра за моите деца! Навсякъде я носим – в колата, в планината, на площадката, на училище… Евтина, креативна и образователна инвестиция за детето ми.“

Теодора, Майка на момче и момиче

Подарък за деца за всеки повод

Креативен подарък за момче или момиче. Ръчна изработка от филц и прежда с авторски изрисувани фигури. Удобен за сгъване, прибиране на фигурките и закопчаване.

Готови ли сте да поръчате?

Свържете се с нас