Национална пролетна олимпиада по ментална аритметика на Академия КИТ

Олимпиада по ментална аритметика Академия КИТ

Стани победител с бърз ум!

Екипът на Академия КИТ е щастлив да обяви началото на регистрацията за Национална пролетна олимпиада по ментална аритметика на Академията. Несъмнено вълнуващо предизвикателство за ума и бързината на нашите ученици. Класацията ще бъде на високото ниво на нашите курсисти, като победилите в различните нива и възрасти участници ще бъдат класирани по време и точки.
  • Дата: 11.04.2021 г.
  • Час: 11:00 – 12:00 ч.
  • Място: онлайн.
  • Регистрация на имейл адрес: kit@academiakit.com.

*Необходимо е в срок до 05.04.2021 г. да заявите участие по имейл, като запишете само имената и града на участника.

Участието е безплатно

Всеки от курсистите по ментална аритметика на Академия КИТ може да заяви участието си, без да заплаща такса. Безплатното участие в труден за мнозина период гарантира равен достъп до състезание на представително ниво и предпоставка за реална оценка и класация на постиженията.

За вас, скъпи деца, остава само едно важно нещо:

Да ускорите тренировките по ментална аритметика

и да покажете най-доброто, на което вашият чист ум и въображение са способни! Успоредно с по-честите занимания по ментална аритметика, ще повишите концентрацията и усвояването на учебния материал в училище. Последното – въпреки че сега е в електронна среда – е от голямо значение по пътя на нестандартните и иновативните откриватели към голямата наука. Защото, за да станем по-добри, трябва да знаем и за постиженията и грешките на предците!